Haslum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Haslum
Désa ing Norwegia
Norske landsdeler H.png
Nagara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Haslum punika désa dumunung ing nagara Norwegia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]