Harry Afandi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Harry Afandi lair ing Yogyakarta, 2 Fèbruari 1950. Dhèwèké lulusan AAN Negeri Yogyakarta 1974 lan Fakultas Hukum UII Yogyakarta 1986. Saiki njabat dadi General Manager Merdeka Scan, Advertising Manager Suara Merdeka Group, Ketua II Badan Pengurus Pusat Asosiasi Manajer Indonesia (AMA-Indonesia) periodhe 1990-1993, lan Wakil Ketua Persatuan Perusahaan Periklanan Indonesia (PPPI) Jawa Tengah periodhe 1990-1993.[1]

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

  1. AAN Negeri Yogyakarta
  2. Fakultas Hukum UII Yogyakarta

Organisasi[besut | besut sumber]

Mbiyèn dhèwèké wis tau dadi Ketua Persaudaraan Beladiri Kempo Indonesia (PERKEMI) DIY 1974-1982, Ketua Indonesian Manager Club (IMC) 1989, Ketua Pengda Persatuan Drum Band Indonesia (PDBI) Jateng 1991, lan Anggota Forum Komunikasi Manajer Indonesia (FKMI).

Kauripan[besut | besut sumber]

Saiki Pak Harry manggon karo garwané sing jenengé Dharwastuti lan anak-anaké cacah telu ing Jl. Sibayak 6, Semarang. Biyasané ana ing kantoré, ya iku Kantor Suara Merdeka, Jl. Pandanaran 30, Telepon 412600, Semarang.

Miturut Pak Harry, ana telung lampah sing kudu dilakoni yèn arep nyiptakaké sponsor. Sing kapisan yai ku sponsor atasan. Dhéwé kudu njaga sesambetan sing apik karo atasan. Sing kapindo ya iku sponsor saka kanca. Sing katelu ya iku sponsor saka istri. Miturut Pak Harry, istri iku wong kapisan sing kudu dijak konsultasi yen gèk ora nduwé idé.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sadono SY, Bambang, ed. (1991). TOKOH & POTENSI KUNCI JAWA TENGAH (Apa & Siapa 1991-1992). Semarang: Penerbit Citra Almamater. kk. 9–10.