Hamre, Osterøy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hamre, Osterøy
Désa ing Norwegia
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Hamre, Osterøy punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]