Hamre, Osterøy

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Hamre, Osterøy
Désa ing Norwegia
Negara Flag of Norway Norway
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Hamre, Osterøy punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hamre,_Osterøy&oldid=874349"