Menyang kontèn

Hallingby

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Hallingby
Désa ing Nurwègen
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Hallingby punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]