Menyang kontèn

Hủ tiếu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Hủ tiếu yaiku salah sawijining jinis olahan panganan sing dipangan ing Vietnam minangka sarapan . Bisa uga dadi sup ( hủ tiếu nước ) utawa garing tanpa duduh kaldu ( hủ tiếu khô ).


Ing masakan Vietnam kidul, phở biasane disuguhake karo hủ tiếu Mỹ Tho –kaya mie diarani bánh phở tươi tinimbang bánh phở khô utawa bánh phở tươi populer ing masakan lor. [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Hủ tiếu Mỹ Tho - đặc sản mới châu Á" [Mỹ Tho kuy teav - new Asian specialty] (ing basa Vietnam).