Gustav Heinrich Ralph von Koenigswald

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
COLLECTIE TROPENMUSEUM Dr. G.H.R. von Koenigswald tijdens onderzoek naar schedels op Java TMnr 10018632.jpg

Professor Dr. Gustav Heinrich Ralph (sering disingkat G. H. R.) von Koenigswald (1902-1982) iku paleontolog lan geolog sing ngayahi panelitèn marang hominin, klebu Homo erectus. Ralph von Koenigswald mènèhi kontribusi akèh tumrap paleontologi. Panelitèné ngenani fosil hominid ing Jawa lan panelitèn ngenani fosil wigati liyané ing Asia Kidul-wétan andadèkaké salah siji figur paleo-antropologi abad kaping-20.

Pranala jaba[besut | besut sumber]