Gula putih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mangkuk gula putih.

Gula putih, uga diarani gula meja, gula pasir utawa gula biasa, minangka salah sawijining jinis gula sing umume digunakake, digawe saka gula bit utawa gula tebu, sing ngalami proses penyulian .