Grodków

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Grodków
POL Grodków COA.svg
Lambang Grodków
POL Grodków map.svg
Lokasi Grodków
Katrangan cekak
Provinsi: Opole
Jembar: 286 km²
Pedunung: 19.708 jiwa (30 Juni 2010)
Pelat nomor kendaran motor: OB
Alamat
balé kutha:
ul. Warszawska 29


49-200 Grodków

Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Marek Antoniewicz

Grodków (Jerman Grottkau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 19.708 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grodków&oldid=817874"