Anatomi Gray

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Gray's Anatomy)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Ilustrasi saka edisi 1918

Henry Gray's Anatomy of the Human Body, lumrah dicekak dadi Anatomi Gray utawa Gray's Anatomy, iku sawijining buku tèks basa Inggris ngenani anatomi manungsa kang umum dianggep karya klasik ngenani anatomi.

Rujukan[besut | besut sumber]

Wacan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]