Gréja Ortodoks Koptik Alexandria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gréja Ortodoks Koptik Alexandria (Koptik: Cithakan:Coptic ti.eklyseya en.remenkimi en.orthodoxos ente alexandrias, harfiah: Gréja Ortodoks Mesir Alexandria) iku jeneng resmi Gréja Kristen sing gedhé dhéwé ing Mesir.

Bibliography[sunting | sunting sumber]