Gréja Ortodoks Koptik Alexandria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gréja Ortodoks Koptik Alexandria (Koptik: Cithakan:Coptic ti.eklyseya en.remenkimi en.orthodoxos ente alexandrias, harfiah: Gréja Ortodoks Mesir Alexandria) iku jeneng resmi Gréja Kristen sing gedhé dhéwé ing Mesir.

Bibliography[besut | besut sumber]