Govinda (aktor)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Govinda
Govinda.jpg
Govinda nalika peluncuran biografi 'Romancing With Life'.
Lair Govind Arun Ahuja
(1963-12-21) 21 Dhésèmber 1963 (umur 52)
Virar, Thane, Mumbai
Padunungan Mumbai
Sing nerusi Sanjay Nirupam
Parté pulitik Indian National Congress
Agama Hindhu
Bojo Sunita Ahuja (1987–present)
Anak Ashu Devi

Govinda (गोविंदा; jeneng lair Govind Arun Ahuja, lair ing tanggal 21 Desember taun 1963).

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Govinda_(aktor)&oldid=1099869"