Govinda (aktor)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Govinda
Govinda.jpg
Govinda nalika peluncuran biografi 'Romancing With Life'.
Lair Govind Arun Ahuja
21 Dhésèmber 1963 (umur 52)
Virar, Thane, Mumbai
Padunungan Mumbai
Sing nerusi Sanjay Nirupam
Parté pulitik Indian National Congress
Agama Hindhu
Bojo Sunita Ahuja (1987–present)
Anak Ashu Devi

Govinda (गोविंदा; jeneng lair Govind Arun Ahuja, lair ing tanggal 21 Desember taun 1963).

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Govinda_(aktor)&oldid=949374"