21 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 21 Desember)

21 Desember punika, dinten ingkang kaping 355 utawi 356 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten wiwitanipun musim asrep ing bumi sisih lor.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

20 Desember - 21 Desember - 22 Desember