21 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 21 Desember)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

21 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 355 utawi 356 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten wiwitanipun mangsa asrep ing bumi sisih lor.

Uga delengen[besut | besut sumber]

20 Dhésèmber-21 Dhésèmber-22 Dhésèmber