21 Desember

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

21 Desember punika, dinten ingkang kaping 355 utawi 356 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten wiwitanipun musim asrep ing bumi sisih lor.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 21 Desember ing Wikimedia Commons.
20 Desember - 21 Desember - 22 Desember
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=21_Desember&oldid=804301"