Gordy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Gordy iku filem komedi drama kulawarga Amérikah Sarékat weton taun 1995 prakara sawijining gambluk sing jenengé Gordy sing nggolèki kulawargané sing ilang. Kulawargané tibakné digawa menyang sawijining pajagalan ing Omaha. Gordy banjur mangumbara lan bisa ngowahi uripé wong-wong sing ditemoniné lan bisa mudheng olèhé ngomong. Contoné ya iku penyanyi country Luke McAllister lan anaké wadon Jinnie Sue lan bocah lanang Hanky Royce sing ora nduwé kanca. Ibuné Hanky iku pacaran karo sawijining pangusaha sing ora bener, ajeneng Gilbert Sipes.

Film iki disutradarani Mark Lewis lan suwéné 90 menit. Film iki dirilis ing bioskup ing tanggal 12 Mèi 1995, lan didistribusèkaké déning Miramax Family Films.

Film iki uga nuduhaké lagu "Pig Power" déning Tag Team. Sawijining vidéo klip sing uga nuduhaké fragmèn-fragmèn saka filem uga dirilis.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Gordy". Box Office Mojo. Dijupuk 2 Dhésèmber 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ""Pig Power" Tag Team". YouTube. 29 November 2010. Dijupuk 10 Mèi 2011.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]