Gomo, Nias Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Gomo, Nias Selatan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gomo, Nias Kidul
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nias Selatan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Gomo iku kecamatan ing Kabupaten Nias Kidul Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Nias Kidul