Menyang kontèn

Golden Fish

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Golden Fish ( 황금물고기 / Hwanggeum Mulgoki), iku sawijining filem sèri drama Koréa sing dumadi saka 133 épisodhe. Film drama iki ing Indonésia ditayangaké ing kanal TV kabel Vison Drama.

Sinopsis[besut | besut sumber]

Film sing disytradarani déning Oh Hyun Chang iki nyaritakaké paraga Lee Tae Young, sing nandang katresnan marang sedulur kuwaloné sing jenengé Han Ji Min. Katresnan kaloroné dialang-alangi déning wong-wong sing ana ing saubengé, sing kabèh mau kebak motivminangkainé dhéwé-dhéwé.

Paraga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]