Gniewkowo

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gniewkowo
POL Gniewkowo COA.svg
Lambang Gniewkowo
120px
Lokasi Gniewkowo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gniewkowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gniewkowo (Jerman Argenau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gniewkowo&oldid=1001937"