Gniewkowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gniewkowo
POL Gniewkowo COA.svg
Lambang Gniewkowo
120px
Lokasi Gniewkowo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gniewkowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gniewkowo (Jerman Argenau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.