Gludhug

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Gludhug yakuwi prastawa alam sing biasané kedadèn ing māngsā udan. Awujud sinar ing langit sing mencorong padhangé lan ditututi swara sing banter banget muniné.

Lightning over Oradea Romania 3.jpg

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Referènsi[besut | besut sumber]