Gitik ketitik owol ketara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Gitik ketitik owol ketara iku paribasa Jawa sing tegesé laku cabul iku ora bisa disimpen mesthi katon.

Uga delengen[besut | besut sumber]