Giovanni Ribisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Antonino Giovanni Ribisi (lair ing Amérika Sarékat, 17 Dhésèmber 1974; umur 43 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]