Giovanni Ribisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Antonino Giovanni Ribisi (lair ing Amérikah Sarékat, 17 Dhésèmber 1974; umur 44 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]