Gim komputer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Spacewar!, salah siji dolanan komputer kapisan (1961)

Gim komputer utawa gim vidhéo (basa Inggris: computer game utawa video game) iku jinis gim visual sing dimainaké mawa piranti komputer lan kelir èlèktronik.

Tuladha dolanan komputer[besut | besut sumber]