Minesweeper

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Minesweeper ing Windows

Minesweeper iku sawijining dolanan komputer. Dolanan iki awujud segi papat sing kapérang dadi kothak cilik-cilik. Ing sajeroné saben kothak iku bisa ana ranjauné utawa ora. Dadi wong sing dolanan gim iki kudu nemokaké kabèh ranjau.