Genoise

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kue genoise kanthi frosting buttercream

Kue genoise minangka kuwe kang misuwur amarga tekstur elastis lan rada garing lan kadhang direndhem nganggo sirup utawa minuman keras lan asring disajikake karo frosting buttercream . Kue tiramisu sing populer bisa digawe karo ladyfingers utawa sheet genoise.

Genoise coklat bisa digawe kanthi ngganti bubuk koko kanggo sawetara glepung, lan kadang digunakake minangka sulih kanggo kue sing luwih sugih sing digunakake ing resep torte Sacher standar.