Gendéra Jepang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rasio gendéra: 2:3

Gendéra Jepang (Nisshōki 日章旗 atau Hinomaru 日の丸 "cakra surya" jroning basa Jepang), nggambaraké cakra gedhé awarna abang ing bagéan tengah ing sadhuwuring dhasar werna putih.


Cithakan:Link FA

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Jepang&oldid=830212"