Gendéra Jepang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rasio gendéra: 2:3

Gendéra Jepang (Nisshōki 日章旗 atau Hinomaru 日の丸 "cakra surya" jroning basa Jepang), nggambaraké cakra gedhé awarna abang ing bagéan tengah ing sadhuwuring dhasar werna putih.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Jepang&oldid=928358"