Gendéra Fiji

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gendéra Fiji
Flag of Fiji.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Fiji
Proporsi 1:2
Dianggo wiwit 10 Oktober 1970
Desain Panji werna biru kanthi Fiji perisai pusaka mumbul.
Dianggo 111000

Gendéra Fiji diadopsi wiwit tanggal 10 Oktober 1970 ing mangsa kahanan Fiji ngerayakake kamardhikané merdekaannya. Lambang nagara Fiji uga arubah werna , Nanging gendéra Fiji tetep pada. Gendéra kanthi latar mburi ya iku kanthi jeneng biru Samudra Pasifik. Gendéra Union Jack ing siseh kiwa ndhuwur ngelambangke kerja bareng kanthi werna ngubungake nagara siji lan Britania Raya.

Sajarah[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Gendéra Fiji ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Fiji&oldid=977052"