Gendéra Fiji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Fiji
Flag of Fiji.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Fiji
Proporsi 1:2
Dianggo wiwit 10 Oktober 1970
Desain Panji warna biru kanthi Fiji perisai pusaka mumbul.
Dianggo 111000

Gendéra Fiji diadopsi wiwit tanggal 10 Oktober 1970 ing mangsa kahanan Fiji ngerayakake kamardhikané merdekaannya. Lambang nagara Fiji uga arubah warna, Nanging gendéra Fiji tetep padha. Gendéra kanthi latar mburi ya iku kanthi jeneng biru Samudra Pasifik. Gendéra Union Jack ing siseh kiwa ndhuwur ngelambangke makarya bareng kanthi warna ngubungake nagara siji lan Karajan Manunggal Raya.

Sajarah[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]