Gendéra Anguilla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gendéra Anguilla
Flag of Anguilla.svg
Informasi Umum
Jeneng NegaraAnguilla
Sesebutan[[]]
ProporsiRasio bendera 2:3
Dianggo wiwit[[1990]]
Desain[[Gendéra Inggris + lambang Anguilla]]
Disainer[[]]
WernaWerna dhasar biru tuwa

Gendéra Anguilla iku dianggo lan misuwur wiwit taun 1990. Désain lan lambang Gendéra Inggris sarta lambang Anguilla, ya iku lumba-lumba telung iji. Gendéra iki nglambangaké seduluran, kabijakan lan kakuatan.

Uga delengen[besut | besut sumber]