Gendéra Anguilla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Anguilla
Flag of Anguilla.svg
Informasi Umum
Jeneng Negara Anguilla
Sesebutan [[]]
Proporsi Rasio bendera 2:3
Dianggo wiwit [[1990]]
Desain [[Gendéra Inggris + lambang Anguilla]]
Disainer [[]]
Werna Werna dasar biru tua

Gendéra Anguilla iku dianggo lan misuwur wiwit taun 1990. Désain lan lambang Gendéra Inggris serta lambang Anguilla, ya iku telu ekor lumba-lumba. Gendéra iki ngelambangake seduluran, kabijakan lan kakuatan.

Uga delengen[besut | besut sumber]