Gayuk-gayuk tuna, nggayuh-nggayuh luput

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gayuk-gayuk tuna, nggayuh-nggayuh luput iku paribasan sajeroning Basa Jawa sing tegesé samubarang kang dikarepaké ora bisa kasembadan.

Uga delengen[besut | besut sumber]