Gary Cahill

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gary Cahill
Gary Cahill 27-08-2016 1.jpg
Cahill wektu main ndhik Chelsea taun 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Gary James Cahill[1]
Tanggal lair (1985-12-19) 19 Dhésèmber 1985 (umur 32)[1]
Papan lair Dronfield, England
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in)[2]
Posisi main Centre-back
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Angka 24
Karir nom
0000–2000 AFC Dronfield
2000–2004 Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2008 Aston Villa 28 (1)
2004–2005Burnley (loan) 27 (1)
2007–2008Sheffield United (loan) 16 (2)
2008–2012 Bolton Wanderers 130 (13)
2012– Chelsea 129 (7)
Tim nasional
2004–2005 England U20 3 (0)
2007 England U21 3 (0)
2010– England 48 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:28, 12 September 2016 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:28, 12 September 2016 (UTC)

Gary James Cahill (lair ing Sheffield, South Yorkshire, Inggris, 19 Dhésèmber 1985; umur 32 taun) ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Inggris sing main dadi bèker kanggo klub Liga Primer Inggris Chelsea lan Inggris. Piyambaké bisa uga dadi bèker tengen, bèker kiwa, lan gelandang bertahan amarga rikat lan tekniké dhuwur.

Karir klub[besut | besut sumber]

Awal kariré[besut | besut sumber]

Cahill miwiti kariré bal-balané karo AFC Dronfield, ya iku salahsijiné tim Sunday League ndhik Derbyshire, nganti umuré 15 taun.[3] "Kanca-kancaku main kanggo klub lokal AFC Dronfield, banjur aku mèlu uga main dadi bèker tengah lan gelandang bertahan," ngandikané Cahill ndhik wawancara karo harian Manchester Evening News.[4] Ndèk awal kariré, Piyambaké diamati karo sajumlah uwong sing nggoleki bakat teka klub-klub kaya ta Barnsley, Sheffield Wednesday, Derby County lan Aston Villa. Cahill akhiré milih gabung karo akademi bal-balan Aston Villa.[4]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. k. 71. ISBN 978-1-84596-601-0. 
  2. ^ "Player Profile: Gary Cahill". Premier League. Dijupuk 16 April 2016. 
  3. ^ "From Dronfield to England for thrilled ex-Blade". Sheffield Star. 3 June 2009. Dijupuk 3 September 2011. 
  4. ^ a b Baxter, Trevor (5 May 2011). "Bolton's wanted man Gary Cahill goes back to his roots". Manchester Evening News. Dijupuk 3 September 2011.