Gara-gara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gara-gara ya iku pérangan ing pagelaran wayang kulit sing kebak guyonan kanthi migunakaké panakawan. Ing urutan pagelaran, gara-gara digiyaraké sadurungé perang kembang, udakara ing tengah wengi. Dhalang bakal miwiti suluk kanggo ngandharakaé kawahanan sing gawat.