Gapura:Afrika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel pilihan | Gambar pilihan | Warta saka | Apa wis pirsa | Kategori | Tokoh pilihan | Gapura kagandhèng | Gapura liyané ing Wikipedia | Dlajahi uga

Gapura Afrika
Sugeng Rawuh ing Gapura Afrika Wikipedia

Cithakan:/Header

LocationAfrica.png

Afrika iku bawana (benua) sing paling gedhé kaping loro sa donya. Ing tanah Afrika iku pedunungé ana kira-kira 700 yuta pedunung total donya. Tanah Afrika iku kabagé dadi pirang-pirang tlatah sing luwih cilik, yakuwi: Afrika Lor (Magribi), Afrika Kulon, Afrika Tengah, Afrika Kidul, lan Afrika Wétan.

sunting   

Gapura Kagandhèng

LocationAfrica.png
LocationAsia.png
LocationEurope.png
LocationNorthAmerica.png
Map-Latin America.png

Error: kudu mènèhi sawijining gambar ing baris kapisan

BlankMap-World.svg
Tortilla Wall 1.jpg
Afrika Asia Eropah Amérika Lor Amérika Latin Oseania Atlas Tapel Wates
sunting   

Gapura Liyané ing Wikipedia

sunting   

Dlajahi uga