Gane Kidul, Halmahera Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gane Kidul, Halmahera Kidul
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Selatan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Gane Selatan iku kecamatan ing Kabupaten Halmahera Selatan propinsi Maluku Utara.

Kabupaten Halmahera Selatan