Gandane arum jamban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gandane arum jamban iku sawijining sanepa sing tegesé mambu banget.

Uga delengen[besut | besut sumber]