Gancaran

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Gancaran utawa prosa ya iku jinising bentuk tulisan tanpa tembang. Variasi ritmané, luwih gedhé lan basané luwih mèmper teges lèksikalé. Biyasané tulisan-tulisan gancaran dianggo tèks-tèks lugas.

Deleng uga[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gancaran&oldid=1048555"