Gancaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gancaran utawa prosa ya iku jinising wujud tulisan tanpa tembang. Variasi ritmané, luwih gedhé lan basané luwih mèmper teges lèksikalé. Biyasané tulisan-tulisan gancaran dianggo tèks-tèks lugas.

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gancaran&oldid=1096998"