Gambar:Boeing-Logo.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 610 × 140 piksel, gedhéning barkas: 5 KB)

Gambar puniki asalipun saking Wikipedia basa Inggris. Pirsani katrangan gambar puniki ing en:Image:Boeing-Logo.svg.
Menawi lisènsi berkas puniki bènten kaliyan lisènsi ing Wikipedia ingkang dados sumberipun, lisènsi ing Wikipedia kasebat ingkang dipunanggé.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki11 Oktober 2009 12.28Gambar cilik kanggo owahan 11 Oktober 2009 12.28610 × 140 (5 KB)TracySurya (parembugan | pasumbang){{saking|en}}
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

4 kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki: