Galang Press

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Galang Press
IndhustriPercetakan
Diyasa2002
Kantor gedhéNgayogyakarta, Indonesia
WijilPercetakan
Sana jaringanwww.galangpress.com

Galang Press inggih punika perusahaan ingkang ngasilaken maneka jinis percetakan. Perusahaan iki didegaké ing taun 2002 lan berbasis ing Ngayogyakarta. Kelompok ing Galang Press publisher yaiku Indonesia Cerdas, Pustaka Anggrek, Pustaka Marwa, Galang Pustaka, Jogja Bangkit Publisher, Best Publisher, Great Publisher, Pustaka Albana, Pustaka New Merah Putih.

Pranala njaba[besut | besut sumber]