Gagak Rimang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gagak Rimang iku jenengé jaran (turangga) kagungane Adipati ing Jipang Panolan kang ajejuluk Adipati Haryo Penagsang. Kanggo pangeling-eling, jeneng Gagak Rimang saiki digunakake minangka jeneng Terminal lan RSPD Blora(Radio Siaran Pamaréntah Laladan) Kabupatèn Blora.