Głogów Małopolski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Głogów Małopolski
POL Głogów Małopolski COA.svg
Lambang Głogów Małopolski
Barkas:POL Głogów Małopolski map.svg
Lokasi Głogów Małopolski
Main Square in Glogow Malopolski.jpg
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Głogów Małopolski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Głogów Małopolski (Jerman Glogau i. Kleinpolen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.