Göteborg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Disambig variants icon.svg
Suwasana kutha Göteborg

Göteborg Punika kutha inggkang paling ageng sasampunipun Swedia. Pedunungipun kathi cacah 515.000 jiwa ingkang kacathet ing taun (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]