Göteborg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Suwasana kutha Göteborg

Göteborg Punika kutha inggkang paling ageng sasampunipun Swèdhen. Pedunungipun kathi cacah 515.000 jiwa ingkang kacathet ing taun (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]