Göteborg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Suwasana kutha Göteborg

Göteborg Punika kutha inggkang paling ageng sasampunipun Swedia. Pedunungipun kathi cacah 515.000 jiwa ingkang kacathet ing taun (2004).

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Göteborg&oldid=833341"