Górzno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Górzno
POL Górzno COA.svg
Lambang Górzno
120px
Lokasi Górzno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Górzno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Górzno (Jerman Görzberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.