Górowo Iławeckie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Górowo Iławeckie
POL Górowo Iławeckie COA.svg
Lambang Górowo Iławeckie
120px
Lokasi Górowo Iławeckie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Górowo Iławeckie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Górowo Iławeckie (Jerman Landsberg in Ostpreussen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.