Górowo Iławeckie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Górowo Iławeckie
POL Górowo Iławeckie COA.svg
Lambang Górowo Iławeckie
120px
Lokasi Górowo Iławeckie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Górowo Iławeckie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Górowo Iławeckie (Jerman Landsberg in Ostpreussen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.