Górowo Iławeckie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Górowo Iławeckie
POL Górowo Iławeckie COA.svg
Lambang Górowo Iławeckie
Barkas:POL Górowo Iławeckie map.svg
Lokasi Górowo Iławeckie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Górowo Iławeckie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Górowo Iławeckie (Jerman Landsberg in Ostpreussen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.