Gâteau Basque

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gâteau Basque
Gateau basque2.jpg
JinisPastry
AjanganDessert
Panggonan asalFrance
Tlatah utawa prajaNorthern Basque Country
Woworan pokokAlmond flour, pastry cream or preserved cherries
Buku masakan: Gâteau Basque  Médhia: Gâteau Basque

Gâteau Basque ( Basque : Etxeko biskotxa ; "cake of the house") minangka panganan cuci mulut tradisional saka wilayah Basque Lor, Prancis, biasane diisi karo sele ceri ireng utawa krim pastry. Gâteau Basque kanthi krim luwih khas ing wilayah Basque Kidul Spanyol.