Frombork

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Frombork
POL Frombork COA.svg
Lambang Frombork
POL Frombork map.svg
Lokasi Frombork
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Masuria
Jembar: 7,59 km²
Padunung: 3.794 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: NBR
Alamat
balé kutha:
ul. Młynarska 5 A


14-530 Frombork

Situs wèb resmi: www.frombork.pl
Pulitik
Walikutha: Krystyna Lewańska

Frombork (Jerman Frauenburg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 3.794 jiwa.