Frombork

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Frombork
POL Frombork COA.svg
Lambang Frombork
POL Frombork map.svg
Lokasi Frombork
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Masuria
Jembar: 7,59 km²
Pedunung: 3.794 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: NBR
Alamat
balé kutha:
ul. Młynarska 5 A


14-530 Frombork

Situs wèb resmi: www.frombork.pl
Politik
Walikutha: Krystyna Lewańska

Frombork (Jerman Frauenburg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 3.794 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Frombork&oldid=806681"