Frombork

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Frombork
POL Frombork COA.svg
Lambang Frombork
POL Frombork map.svg
Lokasi Frombork
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Masuria
Jembar: 7,59 km²
Padunung: 3.794 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: NBR
Alamat
balé kutha:
ul. Młynarska 5 A


14-530 Frombork

Situs wèb resmi: www.frombork.pl
Pulitik
Walikutha: Krystyna Lewańska

Frombork (Jerman Frauenburg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 3.794 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Frombork&oldid=1001442"