From Prada to Nada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. From Prada to Nada adalah nggih punika sesirah filem sandhiwara roman saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Angel Garcia kanthi juru damel Gary Gilbert, Linda McDonough, Gigi Pritzker lan Chris Ranta.[2][3] Skénario kagem filem punika kaanggit déning Luis Alfaro sesarengan Craig Fernandez lan Fina Torres. Wondéné tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Daniel Hubbert sesarengan Andrea von Foerster lan Sebastian Zuleta. Sawetawis, sinematografi dipuncakaken déning Hëctor Ortiga, lan juru besut kalampahi déning Brad McLaughlin. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun April Bowlby, Camila Belle, Alexa Vega, Wilmer Valderrama, Nicholas D'Agosto, dan Kuno Becker. Form Prada to Nada dipunbabar ing surya 28 Januari 2011 déning Lionsgate. Dumugi pungkasanipun panggiyaran wonten gedhung-gedhung bioskop, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $2,914,764.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "From Prada to Nada (2011)". Box Office Mojo. Amazon.com.  Tèks "accessdate-February 3, 2011" dikiwakaké (pitulung)
  2. Movies. "Hispanics at the Movies: Hollywood Misses una Oportunidad | The Wrap Movies". Thewrap.com. Dijupuk 2012-10-18. 
  3. "Indie films or big budget movies?". CNN. March 29, 2007. Diarsip saka sing asli ing January 29, 2012. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]