From Prada to Nada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
From Prada to Nada
Gambar:From Prada to Nada Poster.jpg
poster film
Disutradarani Angel Gracia
Diprodhuseri Gary Gilbert
Linda McDonough
Gigi Pritzker
Chris Ranta
Diskénariyoni Luis Alfaro
Craig Fernandez
Fina Torres
Dibintangi Camilla Belle
Alexa Vega
Kuno Becker
Dimusiki Daniel Hubbert
Andrea von Foerster
Sebastian Zuleta
Sinématografi Héctor Ortega
Dibesut déning Brad McLaughlin
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Lionsgate
Tanggal metu
  • Januari 28, 2011 (2011-01-28)
Suwéné
107 menit
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Kalarisan $2,914,764[1]

From Prada to Nada adalah nggih punika sesirah filem sandhiwara roman saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Angel Garcia kanthi juru damel Gary Gilbert, Linda McDonough, Gigi Pritzker lan Chris Ranta.[2][3] Skénario kagem filem punika kaanggit déning Luis Alfaro sesarengan Craig Fernandez lan Fina Torres. Wondéné tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Daniel Hubbert sesarengan Andrea von Foerster lan Sebastian Zuleta. Sawetawis, sinematografi dipuncakaken déning Hëctor Ortiga, lan juru besut kalampahi déning Brad McLaughlin. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun April Bowlby, Camila Belle, Alexa Vega, Wilmer Valderrama, Nicholas D'Agosto, dan Kuno Becker. Form Prada to Nada dipunbabar ing surya 28 Januari 2011 déning Lionsgate. Dumugi pungkasanipun panggiyaran wonten gedhung-gedhung bioskop, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $2,914,764.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "From Prada to Nada (2011)". Box Office Mojo. Amazon.com.  Tèks "accessdate-February 3, 2011" dikiwakaké (pitulung)
  2. Movies. "Hispanics at the Movies: Hollywood Misses una Oportunidad | The Wrap Movies". Thewrap.com. Dijupuk 2012-10-18. 
  3. "Indie films or big budget movies?". CNN. March 29, 2007. Diarsip saka sing asli ing January 29, 2012. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]