Fridolin Anderwert

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fridolin Anderwert
Fridolin Anderwert.gif
Anggota Dewan Federal Switserlan
Lungguh
10 Dhésèmber 1875 – 25 Dhésèmber 1880
Kadhisiki Wilhelm Matthias Naeff
Kagantèni Louis Ruchonnet
Rerincèn priangga
Lair (1828-09-19)Sèptèmber 19, 1828
Pati Dhésèmber 25, 1880(1880-12-25) (umur 52)
Bangsa Switserlan

Fridolin Anderwert (19 September 1828, Frauenfeld – 25 Dhésèmber 1880) ya iku panjenengané politikus Switserlan.

Fridolin kapilih dadi Dewan Federal Switserlan ing tanggal 10 Dhésèmber 1875 lan dadi anggota dewan kanthi 25 Dhésèmber 1880. Panjenengané kerja bareng ing Parté Dhémokrat Bebas Switserlan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Joachim Heer
Présidhèn Dewan Nasional
1870/1871
Diganti déning:
Rudolf Brunner
Sing mengku  sadurungé:
Wilhelm Matthias Naeff
Anggota Dewan Federal Switserlan
1875–1880
Diganti déning:
Louis Ruchonnet


Cithakan:Switserlan Présidhènts

Cithakan:Normdaten


Ana loop cithakan: Cithakan:PersondataCithakan:Switzerland-politician-stub