Fridolin Anderwert

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fridolin Anderwert
Fridolin Anderwert.gif
Anggota Dewan Federal Switserlan
Linggih
10 Dhésèmber 1875 – 25 Dhésèmber 1880
Kang sadurungé Wilhelm Matthias Naeff
Kang sawisé Louis Ruchonnet
Rerincèn dhiri
Lair (1828-09-19)Sèptèmber 19, 1828
Pati Dhésèmber 25, 1880(1880-12-25) (umur 52)
Bangsa Switserlan

Fridolin Anderwert (19 September 1828, Frauenfeld – 25 Dhésèmber 1880) ya iku panjenengané pulitikus Switserlan.

Fridolin kapilih dadi Dewan Federal Switserlan ing tanggal 10 Dhésèmber 1875 lan dadi anggota dewan kanthi 25 Dhésèmber 1880. Panjenengané kerja bareng ing Parté Dhémokrat Bebas Switserlan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Kalungguhan pulitik
Kang sadurungé
Joachim Heer
Présidhèn Dewan Nasional
1870/1871
Kang sawisé
Rudolf Brunner
Kang sadurungé
Wilhelm Matthias Naeff
Anggota Dewan Federal Switserlan
1875–1880
Kang sawisé
Louis Ruchonnet


Cithakan:Switserlan Présidhènts

Cithakan:Normdaten


Cithakan:Switzerland-politician-stub