Fridolin Anderwert

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Fridolin Anderwert
Fridolin Anderwert.gif
Anggota Dewan Federal Swiss
Lungguh
10 Desember 1875 – 25 Desember 1880
Kadhisiki Wilhelm Matthias Naeff
Kagantèni Louis Ruchonnet
Rerincèn priangga
Lair (1828-09-19)Sèptèmber 19, 1828
Pati Dhésèmber 25, 1880(1880-12-25) (umur 52)
Bangsa Swiss

Fridolin Anderwert (19 September 1828, Frauenfeld – 25 Desember 1880) ya iku panjenengané politikus Swiss.

Fridolin kapilih dadi Dewan Federal Swiss ing tanggal 10 Desember 1875 lan dadi anggota dewan kanthi 25 Desember 1880. Panjenengané kerja bareng ing Parté Dhémokrat Bebas Swiss.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Joachim Heer
Presiden Dewan Nasional
1870/1871
Diganti déning:
Rudolf Brunner
Sing mengku  sadurungé:
Wilhelm Matthias Naeff
Anggota Dewan Federal Swiss
1875–1880
Diganti déning:
Louis Ruchonnet


Cithakan:Swiss Presidents

Cithakan:Normdaten


Ana loop cithakan: Cithakan:PersondataCithakan:Switzerland-politician-stub