Fridolin Anderwert

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Fridolin Anderwert
Fridolin Anderwert

Mangsa jabatan
10 Desember 1875 – 25 Desember 1880
Pejabat sadurungé Wilhelm Matthias Naeff
Pengganti Louis Ruchonnet

Lair 19 September 1828
Tilar donya 25 Desember 1880 (umur 52)
Kabangsan Swiss

Fridolin Anderwert (19 September 1828, Frauenfeld – 25 Desember 1880) yaiku panjenengané politikus Swiss.

Fridolin kapilih dadi Dewan Federal Swiss ing tanggal 10 Desember 1875 lan dadi anggota dewan kanthi 25 Desember 1880. Panjenengané kerja bareng ing Partai Demokrat Bebas Swiss.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Joachim Heer
Presiden Dewan Nasional
1870/1871
Diganti déning:
Rudolf Brunner
Sing mengku  sadurungé:
Wilhelm Matthias Naeff
Anggota Dewan Federal Swiss
1875–1880
Diganti déning:
Louis Ruchonnet


Cithakan:Swiss Presidents Cithakan:Switzerland-politician-stub

Cithakan:Normdaten


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fridolin_Anderwert&oldid=861463"