Freak Show (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Freak Show
Disutradarani Trudie Styler
Diprodhuseri Jeffrey Coulter
Chris Miller
Bryan Rabin
Celine Rattray
Trudie Styler
Ember Truesdell
Charlotte Ubben
Ditulis déning Patrick J. Clifton
Beth Rigazio
Adhedhasar Freak Show
déning James St. James
Dibintangi Alex Lawther
Abigail Breslin
Bette Midler
AnnaSophia Robb
Ian Nelson
Lorraine Toussaint
Laverne Cox
Sinématografi Dante Spinotti
Perusahaan
prodhuksi
Flower Films
Maven Pictures
Dibabar déning Columbia Pictures
Nagara Amérikah Sarékat
Basa Basa Inggris

Freak Show inggih punika filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Trudie Styler, dhedhasar skénario anggitanipun Patrick J. Clifton lan Beth Rigazio, ngangkat saking cariyos salebetipun novèl kanthi sesirah ingkang sami, anggitanipn James St. James. Ingkang maragani filem punika antawisipun Alex Lawther, Abigail Breslin, Bette Midler, AnnaSophia Robb, Ian Nelson, Lorraine Toussaint, Willa Fitzgerald, lan Laverne Cox.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing surya 2 Oktober 2015 wonten pawartos bilih Trudie Styler kadhapuk minangka sutradara filem, satunggalipun filem ingkang nyariyosaken babagan LGBT kanthi sesirah Freak Show, dipunangkat saking novèl kanthi sesirah ingkang sami, anggitanipun James St. James.[4] Patrick J. Clifton lan Beth Rigazio ndamel skénario filem saking novèl, sawatawis, ingkang kajibah minangka juru damel inggih punika Celine Rattray, Charlotte Ubben, lan Styler lumantar Maven Pictures sesarengan kaliyan Drew Barrymore lan Flower Films, Jeffrey Coulter, lan Bryan Rabin.[4] Pandamelan filem punika kawiwitan ing surya 27 Oktober 2015 mundhut papan panggènan wonten ing New York City.[2][6]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Jaafar, Ali (October 20, 2015). "Alex Lawther Set To Topline Trudie Styler’s ‘Freak Show’". deadline.com. Dijupuk November 30, 2015. 
  2. a b c d e McNary, Dave (October 29, 2015). "Abigail Breslin, Laverne Cox Join LGBT Film ‘Freak Show’". variety.com. Dijupuk November 30, 2015. 
  3. Fleming Jr, Mike (November 23, 2015). "Abigail Breslin Lands Lead Role In ‘Freak Show’ Movie". deadline.com. Dijupuk November 30, 2015. 
  4. a b c d e f Busch, Anita (October 2, 2015). "Trudie Styler To Direct Bette Midler, Others In LGBT Film ‘Freak Show’". deadline.com. Dijupuk November 30, 2015. 
  5. http://www.imdb.com/title/tt5089534/fullcredits
  6. "On the Set for 10/30/15: Keanu Reeves Starts on John Wick Sequel, Seth Rogen and Zac Efron Wrap Up Neighbors 2". ssninsider.com. October 30, 2015. Dijupuk November 30, 2015. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]