Menyang kontèn

Frampol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Frampol

Lambang Frampol

Lokasi Frampol
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lublin
Jembar: 4.67 km²
Padunung: 1.440 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: LBL
Alamat
balé kutha:
ul. Radzięcka 8


23-440 Frampol

Situs wèb resmi: http://www.frampol.pl/
Pulitik
Walikutha: Tadeusz Niedźwiecki

Frampol iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 1.440 jiwa.