Flavor Flav

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Flav, 2009

William Jonathan Drayton, Jr. (lair ing Amérikah Sarékat, 16 Maret 1959; umur 61 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]