Flappy Bird

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:InuseBP

Flappy Bird
250px
Logo resmi Flappy Bird
Developer(s) .Gears Studio
Designer(s) Nguyen Ha Dong
Platform(s) IOS, Android
Genre Arcade
Mode(s) Pemain tunggal

Flappy Bird ya iku sawijining dolanan ing Android lan iOS, kang digawe déning sawijining pengembang saka Hanoi, Vietnam kanthi nama Nguyen Ha Dong kang diluncurake ing wulan Mèi 2013 [1]. Cara dolanane kanthi ndudulake driji ing layar ponsel pintar supaya manuk miber iku, ngliwati saben pipa warna ijo [1]. Yèn nalika ndudul layar ora pas, manuk mau bisa mabur nabrak pipa lan pungkasane kudu mbaleni dolanan saka wiwitan [1].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c "Flappy Bird Game Gratis Yang Bikin Emosi". www.tekno.kompas.com. Dijupuk 14 April 2014. 


Cithakan:Game-stub