Fit-fit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Fit-fit
Taita fit-fit.jpg
Injera fit-fit served with jalapeño peppers
Jeneng liyanéFir-fir
JinisBread
AjanganBreakfast
Panggonan asalEthiopia and Eritrea
Woworan pokok
VariasiInjera fit-fit, kitcha fit-fit
Buku masakan: Fit-fit  Médhia: Fit-fit

Pas utawa cemoro ( Ge'ez firfir ; ፍትፍት fitfit), ( Oromo : chechebsaa), iku sawijining olahan saka Eritrea lan Ethiopia pangan biasane dadi sarapan. Cocog dilayani kanthi nggawe rebusan lan snipping injera utawa kitcha dadi mateng lan dicampur karo rebusan. Umume digawe nganggo roti rata sing wis abon, mentega bumbu sing dibumboni, lan rempah-rempah bere panas. Ana rong jinis fit fit minangka salah sawijining olahan utama gumantung saka jinis roti lapis sing digunakake: injera asam lan kitcha tanpa ragi.