Filèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Fillet dory, sejenis iwak

fillet utawa filet ( UK /ˈfɪlɪt/, US /fˈl/ ; saka tembung Prancis filet , diucapaké: [filɛ] ) minangka salah sawijining jinis potongan utawa irisan daging utawa iwak sing ora duwe tulang. Fillet asring dadi bahan utama ing pirang-pirang masakan, lan akeh panganan mbutuhake jinis fillet khusus minangka salah sawijining bahanbahan panganan.