Federico Casarini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Federico Casarini
Federico Casarini.jpeg
Katerangan priangga
Dhuwur 181 m (593 ft 10.0 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
(pinjaman dari Bologna)
Angka 32
Karir nom
Bologna
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008– Bologna 67 (0)
2012– Cagliari 0
Tim nasioanl
2006 Italia U-17 3 (0)
2007 Italia U-18 3 (0)
2009– Italia U-20 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 Januari 2010.


Federico Casarini (lair ing Carpi, 7 Sèptèmber 1989; umur 27 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari kanthi status silihan saka Bologna lan biasa main ing posisi gelandang.

Casarini miwiti karir junioré ing klub Bologna salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga. Panjenengané nglakokaké debuté ing pertandhingan Seri A nglawan Catania tanggal 18 Januari 2009.[1] Casarini salanjuté disilihaké ing Cagliari ing taun 2012.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "CASARINI Federico". Panini Digital (login required). Dijupuk 2009-08-17. 
  2. ^ Casarini al Cagliari bolognafc.it, 31 agosto 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]