Federico Casarini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Federico Casarini
Federico Casarini.jpeg
Katerangan priangga
Dhuwur 181 m (593 ft 10.0 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
(pinjaman dari Bologna)
Angka 32
Karir nom
Bologna
Karir sénior*
Taun Tim Apps (Gls)
2008– Bologna 67 (0)
2012– Cagliari 0
Tim nasioanl
2006 Italia U-17 3 (0)
2007 Italia U-18 3 (0)
2009– Italia U-20 2 (0)

* Kamunculan lan gul ing klub sénior diétung kawit ing liga dhomèstik sing mliginé lan patitisé rikala 21 Januari 2010.


Federico Casarini (lair ing Carpi, 7 September 1989; umur 26 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari kanthi status silihan saka Bologna lan biasa main ing posisi gelandang.

Casarini miwiti karir junioré ing klub Bologna salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga. Panjenengané nglakokaké debuté ing pertandhingan Seri A nglawan Catania tanggal 18 Januari 2009.[1] Casarini salanjuté disilihaké ing Cagliari ing taun 2012.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "CASARINI Federico". Panini Digital (login required). Retrieved 2009-08-17. 
  2. ^ Casarini al Cagliari bolognafc.it, 31 agosto 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]